Ik ben Wendy Peeters, all-round verpleegkundige. Ik ben gediplomeerd A-verpleegkundig en heb certificaten voor palliatieve zorg en wondzorg behaald. Na 11 jaar in het ziekenhuis en 10 jaar in de thuiszorg heb ik besloten om Cura Pura op te richten. Mijn interesses in de mens in zijn algemeen heeft ertoe geleid dat ik van mening ben dat iedereen de zorg dient te krijgen die hij of zij verdient. Ik werk als ambulant verpleegkundige en kom bij de mensen aan huis. Mijn werkgebied is Venlo en omgeving.


Mijn werkwijze:
Ik lever "zorg op maat", zoals mijn inziens zorg ook is bedoeld. Er dient namelijk een goede balans te zijn tussen professionele zorg geven en nog belangrijker tijd en zorg besteden aan de cliënt. Ik werk vanuit een haptonomische, empatische, zorgzame manier, waarbij de cliënt centraal staat!


Mijn visie:

Ieder mens is uniek en verdient intensieve zorgvuldige zorg waarin alle aspecten samen komen. De zorg die ik bied bestaat uit liefdevolle aandacht en begrip voor de client en zijn of haar klachten en de omgeving waarin de client zich bevindt